Lapset

 

              Lasten kesäleiri 2017

Kangasniemen Pismissä 10.-13.7.


       Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

       Heidille 050-5576458

       Tiinalle 044-3525443

 

leirimainos

                                      LEIRIUUTINEN 2014          

 

"Milläs minä pääsen taivaaseen? Pyörälläkö vinhasti polkien? Autollako ajan  vaiko raketilla meen?

                                            Milläs minä pääsen taivaaseen?

Lentokone tässäkö tarpeen on? Laivako se viepi yli aallokon? Hevosenko hankin minä rattaineen?

                                            Milläs minä pääsen taivaaseen?

Syntini kun hylkään ja tunnustan, silloin minä taivaan jo omistan! Uskomalla Herraan Jeesukseen

                                           pääsen minä varmasti taivaaseen!"

 

 Kukkaroniemen leirikeskukseen oli kokoontunut iso joukko lapsia ja leirin ohjaajia viettämään kauniit kesäpäivät leiritunnelmissa. Kesän 2014 lastenleiri alkoi jännittävisssä ja hauskoissa tunnelmissa, niinkuin eräs 4-vuotias tyttö kuvasi kokemustaan ensimmäisestä leiripäivästä. Hän toivoi että kaikki päivät olisi yhtä jännittäviä ja hauskoja. Myös ohjaajilla oli omat odotuksensa näille neljälle leiripäivälle. 27-vuotias naisohjaaja toivoi voivansa olla Jumalan käytössä leirillä, kylväen uskon siementä pienten lasten sydämiin. Uskon että jokainen meistä, jotka olimme mukana leirillä rukoilimme, että leiri saisi olla ikimuistoinen leiri sekä lapsille     että aikuisille.

 Pieksämäen helluntaiseurakunnan lastenleiri oli täynnä elämää. Pienissä lapsissa näkyi elämänilo ja huolettomuus, joka kuvasi Jumalan tahtoa meitä kohtaan. Jumala tahtoisi, että voisimme olla kuin lapset, jotka luottavaisin mielin tarttuvat päivän haasteisiin. Raamattutunneilla laulettiin ja leikittiin, vaikka sanoma oli vakava.  "Syntini kun hylkään ja tunnustan" lauloivat lapset innoissaan, vailla pelkoa ja riittämättömyyden tunnetta. Näinhän meillä aikuisillakin olisi lupa elää, jos oivaltaisimme Jumalan armon ja rakkauden meitä kohtaan oikein. Sillä Jumala on kutsunut meidät elämään pyhää ja Jumalan mielenmukaista elämää. (1Tess. 4:7; Ef. 4:23-24)

 Leirin suurinta antia oli nähdä lasten kirkkaat silmät, joista loisti ilo yhdessäolemisesta ja tekemisestä.Aamusta iltaan lapset leikkivät ja juoksivat pitkin pihamaata, osa keskenään ja osa ohjaajien kanssa  touhuten. Maittavien aterioiden sekä mielenkiintoisten raamattutuntien välissä oli aikaa tärkeälle yhteiselolle. Kauniiden kesäpäivien kohokohtia olivat leirikioski ja uintihetket. Näihin leiritunnelmiin on hyvä lopettaa ja kiittää Taivaan Isää siunatusta leiristä.