Tulevaa ohjelmaa

Tulevia tilaisuuksia ja tapahtumia

HELMIKUU

La 8.2. RUKOUSPYSÄKKI alkaen klo 11 tarjoilulla. Päivän aikana rukoillaan evankelioimistyön ja seurakunnan puolesta. Siunataan lähetystyötä ja Israelia, sekä rukouspalvelua tarvitsevien puolesta. Päivän tavoitteena on tukea ja rohkaista seurakuntaa ja yksilöuskovia tehtävässään evankeliumin kertojina.
Sanassa palvelee Anna-Maija Kalliokoski. Päivä päättyy n klo 17.
Järjestäjänä Hyvä Sanoma ry, Evankelistapalvelu/Etelä Savon aluetiimi.
Tervetuloa läheltä ja kaukaa etsimään Herran kasvoja.

Keskiviikkona 12. ja 26.2. Kristilliset eläkeläiset klo 13.

MAALISKUU

Seurakunnallamme on rukousviikko 10-13.3., (ti-pe) klo 18. Vieraanamme tiistaina ja keskiviikkona on pastori Markku Tenhunen. Hänen sydämellään erityisesti rukouksen merkitys Jeesuksen seuraamisessa.
Su 15.3. klo 11. Lähetysjumalanpalveluksessa vierailee Veikko ja Mirja Reinikainen Kangasniemeltä. Tilaisuuden jälkeen lähetyslounas.
Su 29.3. klo 18 Taivas Sinua Varten-tilaisuus. Uskoontulotodistuksia/musiikkia, puhe Raimo Hämäläinen. Järj evankelioimistiimi

KESKUSTELURYHMÄ Eila Rannan johdolla.
Tunnetko olosi yksinäiseksi? Tule keskustelemaan ja kahville toisten seuraan. Jaetaan asioita, mikä milloinkin mieltä askarruttaa ja rukoillaan asioiden puolesta. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai klo 14 parittomilla viikoilla. Aloitus v 2020 13.1.

Veturitalleilla kappeliviikot ovat seurakunnallamme kuukauden parilliset viikot

Tervetuloa tilaisuuksiimme.